Skip to main content

Carrot Pineapple Smoothie

Carrot Pineapple Smoothie

Ingredients:

- 1/2 cup carrots, chopped ๐Ÿฅ•

- 1/4 cup pineapple, diced ๐Ÿ

- 1 banana๐ŸŒ

- 1/4 cup orange, peeled and segmented ๐ŸŠ

- 1 tablespoon honey ๐Ÿฏ

- 1 cup almond milk ๐Ÿฅ›

- Ice cubes๐ŸงŠ (optional, depending on desired thickness)

Carrot Pineapple Smoothie


 Instructions:

1. Prep the ingredients: Ensure all the fruits and vegetables are chopped and ready.

   

2. Blend the ingredients:

   - In a blender, add the chopped carrots, diced pineapple, banana, and orange segments.

   - Pour in the almond milk.

   - Add the tablespoon of honey.


3. Add ice (optional): If you prefer a chilled smoothie, toss in a few ice cubes.


4. Blend: Blend everything on high until smooth and creamy. 


5. Serve: Pour the smoothie into a glass, serve immediately, and enjoy!


This smoothie is a refreshing, nutrient-packed way to start your day!

Comments

Popular posts from this blog

Idli Recipe and Chutney | South Indian Cuisine

เคจเคฐเคฎ เค‡เคกเคฒी , เคคाเคœी เค”เคฐ เคธ्เคตाเคฆिเคท्เคŸ เคจाเคฐिเคฏเคฒ เค•ी เคšเคŸเคจी เค•े เคธाเคฅ เคธाเคฎเค—्เคฐी เค‡เคกเคฒी เคฐेเคธिเคชी  เคธाเคฎเค—्เคฐी: 2 เค•เคช เคšाเคตเคฒ (เคšाเคตเคฒ เค•े เค†เคŸे เค•े เคฒिเค) เคจเคฎเค• เคธ्เคตाเคฆ เค…เคจुเคธाเคฐ เค†เคตเคถ्เคฏเค•เคคाเคจुเคธाเคฐ เคชाเคจी  เคจिเคฐ्เคฆेเคถ:steps ๐Ÿชœ  1. เคšाเคตเคฒ เค•ा เค˜ोเคฒ เคคैเคฏाเคฐ เค•เคฐเคจा:  2 เค•เคช เคšाเคตเคฒ เค•ो เค•เคฎ เคธे เค•เคฎ 4-6 เค˜ंเคŸे เค•े เคฒिเค เคชाเคจी เคฎें เคญिเค—ो เคฆें.   เคชाเคจी เคจिเค•ाเคฒ เคฆें เค”เคฐ เคญीเค—े เคนुเค เคšाเคตเคฒ เค•ो เค•เคฎ เคธे เค•เคฎ เคชाเคจी เค•ा เค‰เคชเคฏोเค— เค•เคฐเค•े เคฌाเคฐीเค• เคชीเคธ เคฒें. เค‡เคธเค•ी เคธ्เคฅिเคฐเคคा เค—ाเคข़े เค˜ोเคฒ เค•े เคธเคฎाเคจ เคนोเคจी เคšाเคนिเค।   เคธ्เคตाเคฆाเคจुเคธाเคฐ เคจเคฎเค• เคกाเคฒें เค”เคฐ เค…เคš्เค›ी เคคเคฐเคน เคฎिเคฒा เคฒें. เคฌैเคŸเคฐ เค•ो เคฐाเคค เคญเคฐ เคฏा เคฒเค—เคญเค— 8-12 เค˜ंเคŸे เคคเค• เค•िเคฃ्เคตिเคค เคนोเคจे เคฆें। 2. เค‡เคกเคฒी เคฌเคจाเคจा :  เค‡เคกเคฒी เค•े เคธांเคšे เคฎें เคฅोเคก़ा เคธा เคคेเคฒ เคฒเค—ाเค•เคฐ เคšिเค•เคจा เค•เคฐ เคฒीเคœिเค.  เค•िเคฃ्เคตिเคค เคฌैเคŸเคฐ เค•ो เคธांเคšों เคฎें เคกाเคฒें.  เค‡เคกเคฒी เค•ो เค‡เคกเคฒी เคธ्เคŸीเคฎเคฐ เคฏा เคช्เคฐेเคถเคฐ เค•ुเค•เคฐ (เคฌिเคจा เคธीเคŸी เค•े) เคฎें เคฎเคง्เคฏเคฎ เค†ंเคš เคชเคฐ เคฒเค—เคญเค— 10-12 เคฎिเคจเคŸ เคคเค• เคชเค•ाเคं.  เคŸूเคฅเคชिเค• เคฏा เคšाเค•ू เคกाเคฒเค•เคฐ เคœांเคš เคฒें เค•ि เค‡เคกเคฒी เคชเค• เค—เคˆ เคนै เคฏा เคจเคนीं; เคฏเคน เคธाเคซ़ เคจिเค•เคฒเคจा เคšाเคนिเค.  เค‡เคกเคฒी เค•ो เคธांเคšों เคธे เคจिเค•ाเคฒเคจे เคธे เคชเคนเคฒे เคเค• เคฎिเคจเคŸ เคคเค• เค ंเคกा เคนोเคจे เคฆें. เคจाเคฐिเคฏเคฒ เคšเคŸเคจी เคฐेเคธिเคชी  เคธाเคฎเค—्เคฐी: 1 เค•เคช เค•เคธा เคนुเค† เคจाเคฐिเคฏเคฒ  2-3 เคนเคฐी เคฎिเคฐ्เคš 1 เค…เคฆเคฐเค• เค•ा เคŸुเค•เคก़ा (เค•เคฆ्เคฆूเค•เคธ เค•िเคฏा เคนुเค† เคฏा เค•เคŸा เคนुเค†) 2-3 เคฒเคนเคธुเคจ ...

easy chicken sukka Recipe

Easy chicken sukka Recipe| Chicken Sukka | เคšिเค•เคจ เคธुเค•्เค•ा  Ingredients: - 500 grams Boiled Chicken (cut into bite-sized pieces) - 2 tablespoons Jeera Lehsun Mixture Paste (Cumin Garlic Paste) - 3 tablespoons Edible oil - 1 tablespoon Dhaniya Powder (Coriander Powder) - 1 tablespoon Mirchi Powder (Chili Powder) (adjust to your spice preference) - 1/2 teaspoon Turmeric powder - 1 teaspoon Salt (adjust to taste) - 1/2 cup water Instructions: 1. Prepare the Jeera Lehsun Mixture Paste:    - In a grinder, blend together 1 tablespoon cumin seeds and 6-7 garlic cloves until you get a smooth paste. You can add a little water if needed. This is your Jeera Lehsun Mixture Paste. 2. In a kadhai (Indian wok), heat 3 tablespoons of edible oil over medium heat. 3. Once the oil is hot, add the Jeera Lehsun Mixture Paste to the kadhai and sautรฉ for about a minute until the raw smell disappears. 4. Add the boiled chicken pieces to the kadhai and mix well with the paste. Coat the chicken evenly...

Maharashtrian Fish Curry Recipe

Moms kitchen India Presents Maharashtrian Fish Curry Recipe for our Readers based on the request on our Instagram account ๐Ÿค  Ingredients: - 500 grams fish (preferably firm fish like kingfish or tilapia) - 2 medium-sized onions, finely chopped - 2 medium-sized tomatoes, finely chopped - 2-3 green chilies, slit lengthwise - 1 tablespoon ginger-garlic paste - 1/2 teaspoon turmeric powder - 1 tablespoon red chili powder (adjust to your spice preference) - 1 teaspoon cumin seeds - 1 teaspoon mustard seeds - 1/4 teaspoon fenugreek seeds (methi seeds) - 2-3 tablespoons Maharashtrian fish masala (you can find this at Indian grocery stores or make your own) - 1 cup coconut milk (or 1/2 cup grated coconut) - 2 tablespoons vegetable oil - Fresh coriander leaves for garnishing - Salt to taste - Water as needed Instructions: 1. Clean the fish and cut it into medium-sized pieces. Marinate the fish pieces with a little salt and turmeric powder and set them aside for about 15 minutes. 2. If you are us...